Kiemelten közhasznú alapítványunk jogosult az SZJA 1%-ának fogadására, melyből a művészeti oktatást és életet támogatja. Kérjük támogassa alapítványunkat! Adószám: 18471643-1-06 Számlaszám: 11735043-20030126 Köszönjük!

Kézműves nyílt nap

November 30-án megrendezésre került a tanév második nyitott családi kézműves napja.
Az első rendezvény tapasztalatai után sem kellett csalódnunk, ismét sok érdeklődő jött el, hogy a különböző kézműves mesterségek fortélyait jó hangulatban, alkotó művész oktatóktól tanulják meg.


szentes művészetek háza kézműves nyílt nap

szentes művészetek háza kézműves

Itt kell megemlíteni, hogy a virágkötést Magyar Eszter, a Szivárvány Művészeti Iskola tanulója vezette le, míg Banka Ágnes tanárnő nemezeléssel, Kiss János kerámiázással, Földi András méhviasz öntéssel, Kozmáné Gyovai Katalin csuhéjazással, Kovács Ivánné a szőnyegszövéssel ismertette meg a látogatókat, Fiedler Judit segítségével pedig különleges karácsonyi üdvözlőlapokat lehetett készíteni.


szentes művészetek háza szőnyegszövés

szentes művészetek háza virágkötés


Az eseményre ellátogattak a szentesi Civil TV munkatársai, akik a nézőiket egyedül is könnyen elkészíthető ajándék ötletekkel kívánják ellátni, ehhez gyűjtöttek anyagot.


szentes művészetek háza fajátékok ördöglakat

A kézműves tevékenységek végeztével advent első vasárnapjának alkalmából közösen meggyújtottuk az első gyertyát, majd jöhetett a felszabadult szórakozás, a gyerekek megrohamozták a különböző fajátékokat, ördöglakatokat oldottak meg, csocsóztak.
A nyílt napon készült képek egyben letölthetők innen.
Véleményüket szívesen vesszük, írják meg nekünk!